Diskuse

Další zanedbatelný útok v Německu a Česka se to týkat bude také

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Veľmi dobre napísané o veľmi smutnej pravde.

2 0
možnosti

..... tak po dvou letech jim studie domácí mediální scény odhalila, že novinářská obec komplet selhala,- zjednodušeně LHALI až sa jim z rotaček prášilo ! Pevně doufám, že za další dva roky nová studie na téma "Zvládneme TO!" odhalí, že TO zkrátka zvládnout nešlo a už nikdy se TO ani nezvládne VEU!

3 0
možnosti

Muslim a částečně psychicky nemocný...To jsme tady pomalu všichni, akorát v cizích zemích se minimálně oháníme nožem, mačetou, nákladním autem...tak proč tu ty utěrky lezli?

3 0
možnosti
Foto

P16e92t33r 63H68a27n24n95i89g

29. 7. 2017 12:02

Problém Německa ji historicky dán tím, že dlouho Němci drží "lajnu". Dnes se o těchto útocích bojí bavit i mezi přáteli. Potom ovšem přijde nějaký Áda a najednou začnou držet lajnu ve zcela obráceném gardu. Rozdíl mezi Německem a Francií je v tom, že Němce prostě k diskuzi nad tímto tématem nepřinutíme. On chce mít hlavně tu svou "Hauptsache ist meine Ruhe" Hlavně chi mít klid. Kdežto ve Francii když zavedete toto téma, tak se dlouho ošívají až se nakonec začnou hádat mezi sebou, takže tam je to jako vždy půl na půl. Problém náš je ten, že nakonec se necháme přesvědčit a budeme zase volit menší zlo a pak se budeme divit, že se z toho vyklube Jourová.

14 2
možnosti

P91e56t48r 37B36u58r59i75a87n

29. 7. 2017 12:35

Proboha tu ne! 8-o

4 0
možnosti

P65e47t68r 66B81u14r66i18a35n

29. 7. 2017 11:27

Je to tak. A všimněte si, že čím víc takových útoků, chaosu a doslova rozkladu funkce státu v těchto zemích, tím méně fanatických výkřiků dobrotrousilů a multikulti obhájců v příspěvcích pod články. Samozřejmě nečekám, že se nám jednoho dne budou tito bojovníci za barevnější zítřky někdy omlouvat za svou zaslepenost. Ale i jejich mlčení potěší.

17 0
možnosti
Foto

Zde plně souhlasím.

2 0
možnosti
Foto

Karma! R^

Jak dlouho ještě bude vraždění ve jménu Alláha vydáváno za "svobodu náboženského vyznání", na které má každý právo?!

Podle mě je popírání (zamlčování, mlžení, lhaní - aby tím náhodou nebyla vzbuzena nějaká "nenávist" lidí vůči takovým vrahům, které přece máme v duchu současné falešné údajné "evropské humanity" láskyplně přijímat, živit a šatit a pracovat na ně ....) toho, že opět a znovu vraždila nenávistná fašistická islámská ideologie něco jako popírání holokaustu. S tím rozdílem, že to první se dnes v podstatě nepokrytě vyučuje na školách a je to považováno za nadřazené a jedině správné "moderní myšlení". ;-€

13 2
možnosti

Omluva, to mínus je překlep z nepozornosti.

Správně je R^

4 0
možnosti

Ano je to postupná kapitulace před zlem islámu, cesta jasně vedoucí k totalitní společnosti.;-(

12 0
možnosti